Sommereksem hos heste giver stor irritation

I løbet af en sommer har du formentlig set op til flere heste, der står og gnider sig op ad blandt andet hegnspæle. Dette er oftest resultatet af sommereksem, som mange heste får sig en omgang af i løbet af sommeren.

Det er en allergisk reaktion, der opstår, når hesten bliver bidt af små insekter såsom myg eller mitter, der overfører spyt gennem biddet. Heste udvikler en allergi fra spyttet, hvilket resulterer i sommereksem hos heste og dermed den voldsomme kløe.

Få bugt med sommereksem hos heste, så de får ro

Det er muligt at give din hest ro fra sommereksem ved at stoppe den irriterende kløe. En mulighed er at give din hest et tilskud i kosten med kapslen BioEos. Det er et velkendt og effektivt produkt, som vi gennem flere år med stor succes har forhandlet til hesteejere i området omkring Lejre, Viby og Roskilde.

Ud over dette sunde tilskud kan du også behandle din hest med laser. Denne laserbehandling foregår cirka en gang om ugen, enten hos dig selv eller hos dyrlægen, hvor hesten behandles med rødt og blåt laserlys. Det er dog forskelligt fra hest til hest, hvor mange behandlinger der skal bruges for at slippe af med hestens sommereksem.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål omkring sommereksem hos heste, er det selvfølgelig altid muligt at kontakte os for at få professionel rådgivning. 

Vi kan kontaktes på e-mail: lejredyreklinik@mail.dk eller på telefon: 46 48 13 73

Skriv til klinikken​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på​ Facebook

Firmainfo​

Lejre Dyreklinik

Bispegårdsvej 10, 4320 Lejre

Telefon: 46 48 13 73

Mobil: 40 26 53 73

E-mail: lejredyreklinik@mail.dk

CVR: 15012005