✓ 4,9 / 5 i anmeldelser fra kunder

✓​ Kærlig og kompetent behandling​

✓ Samarbejde med klinikker i området

Hestekiropraktor kan afhjælpe hestens skader

Men en hestekiropraktor kan du effektivt optimere både velvære og præstation hos din hest, samtidig med at du kan du holde den i topform gennem hele dens liv.

I foråret 2011 afsluttede jeg min eksamen hos IAVC (International Academy of Veterinary Chiropractic) i Tyskland og blev dermed professionel hestekiropraktor. 

Nu bruger jeg mine viden og kompetencer til at hjælpe heste hos Lejre Dyreklinik i området omkring Roskilde, Lejre og Viby.

Uddannelsen henvender sig udelukkende til uddannede dyrlæger og humane kiropraktorer. Den er baseret på, at man arbejder ud fra et grundigt anatomisk og fysiologisk kendskab.

Lidt mere teknisk forklaret er det en manuel terapi, som fokuserer på den biomekaniske funktion og sundhed af rygradens led samt de nerver, der udspinger mellem disse. 

På denne måde har en behandling fra en hestekiropraktor indvirkning på nervesystemets funktioner i hele dyrets krop.​

Hvad kan en hestekiropraktor afhjælpe?

  • ​Rygproblemer hos rideheste
  • Adfærdsproblemer - som uvillighed til at udføre bestemte øvelser
  • Tab af gangart eller taktproblemer hos islandske heste
  • Head-shaking
  • Gjordkramper
  • Problemer med volter

Brug en kiropraktor som et ekstra gode til din hest

Behandlingen er ligeledes et vigtigt redskab til at sikre en hurtig og korrekt rekonvalescens i forbindelse med frakturer, traumer eller operative indgreb på hesten. En behandling hos en hestekiropraktor er altså ikke en erstatning for traditionel veterinær behandling og omsorg, men det er et yderst værdifuldt supplement.

Ring til os på telefon 46 48 13 73 eller 40 26 53 73, eller send os en e-mail på lejredyreklinik@mail.dk og hør nærmere om vores behandlinger.

Skriv til klinikken​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på​ Facebook